noviLipik.com - Početna
noviLipik.com - Registracija

Poštovanje, da biste se mogli registrirati, morate se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma (u daljnjem tekstu: Admini) ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova (naravno, osim vlastitih).

Admini će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post što će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan (stoga se ne ustručavajte obavijestiti Admine o postojanju istog/ih).

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe (činioca) s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe (činioca) o učinjenom. Admini imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa nedozvoljenim sadržajem.

Svi podatci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi (osim Vas, Admina i onih-ako/što/kako podliježe zakonu). Admini ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Ovaj forum koristi tzv. cookies (kolačiće) za spremanje podataka na računalo kojim pregledavate sadržaj ovog foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Vaša e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz Vaš korisnički račun.

Klikom na "Slažem se" potvrđujete da se slažete sa svim gore navedenim kao i da ćete se istog pridržavati.

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
HR (Cro) by Ančica Sečan